Aankondiging: ‘De ongenezen denkgeest genezen’

Vanaf vandaag woensdag 24 april is het tweede boekje uit de serie ‘kleine boekjes’ van Kenneth Wapnick in de Nederlandse vertaling onder de titel: ‘De ongenezen denkgeest genezen. Een cursus in wonderen in de praktijk.’ te verkrijgen.

Het boekje is nu te koop via onze online boekenwinkel of te bestellen via de boekhandel.

 

 

 

 

Tekst op de achterkant:

 

‘De centrale focus van dit boekje betreft het thema van lichaam en denkgeest, een thema waar ik herhaaldelijk op terug kom tijdens mijn lessen.

Het kan ook gezien worden als het thema vorm en inhoud dat zo vaak besproken wordt in Een cursus in wonderen. Het ego houdt zichzelf in stand door onze vereenzelviging met de uiterlijke of fysieke vorm ten koste van de inhoud van de denkgeest. In de context van dit boek zien we hoe ingenieus het ego ons gericht houdt op de uiterlijke symptomen van ziekte, waarvan de verbetering gezien wordt als genezing.

Ware genezing, echter, vindt plaats wanneer we de ware Genezer toestaan onze aandacht terug te brengen naar het symptoom van schuld in de denkgeest. Door dit te doen, worden onze ongenezen denkgeesten gereinigd van het onjuiste geloof in de werkelijkheid van schuld, waarbij de weg wordt vrijgemaakt om genezen genezers te worden. Onze erkenning dat ziekte en genezing alleen de denkgeest betreft is ??n van de belangrijkste doelen van de Cursus, want het is de basis van vergeving. Het is het doel van dit boek om het begrip van dit proces bij studenten te helpen bevorderen, want dit is een belangrijk deel van de reis naar genezing die we met Jezus maken.

 

Het zijn niet hun handen die genezen. Het is niet hun stem die het Woord van God spreekt. Ze geven louter wat hun gegeven is. ? En dit is de functie van Gods

leraren: geen enkele wil als gescheiden te zien van die van hen, noch die van hen als gescheiden van die van God.’

 

 

In deze serie brachten we eerder al Inleiding tot Een cursus in wonderen uit, het standaardwerk dat wij steeds op voorraad hebben.

De serie kleine boekjes van Kenneth Wapnick omvat een groot aantal uitgaven. Onze planning is om elk jaar minimaal ??n van de boekjes uit deze zeer behulpzame serie voor u te kunnen vertalen. Het accent ligt daarbij op de vertaling die niet ?zomaar? gedaan kan worden maar een vertaler vraagt die affiniteit met en kennis van het onderwerp heeft.

 

Gelukkig hebben wij nu zo’n vertaler in huis en wel Andr? Uittenbogert-Oomen, door zijn talent voor talen en vertalen in combinatie met het grondig kennen en begrijpen van Een cursus in wonderen is hij voor ons de ideale vertaler.

En verder had dit boekje ook nooit tot stand kunnen komen zonder onze twee zeer vakbekwame proeflezers:

Yvonne Oeben en Do van der Steen.

Ik ben heel gelukkig met dit fantastische team dat het mogelijk maakt om het zeer behulpzame werk van Kenneth Wapnick voor een nog groter publiek beschikbaar te maken.

Mocht u ons financieel willen ondersteunen bij het mogelijk maken van het uitbrengen van de vertalingen van boeken van Kenneth Wapnick, dan bent u van harte welkom.

 

 

isbn: 978-94-90829-08-7
prijs: ? 14,95
formaat: 14,0 x 21,0 cm
uitvoering: paperback
omvang: 120 pagina’s
verschenen: 24 april 2013

 

Annelies Ekeler

 

Phone: 035-6032978
KvK: 32169603
3760 DB Soest
Postbus 3086