Een nieuwe website en twee nieuwe boeken

Beste lezer,

Er is de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan een geheel vernieuwde website en tegelijkertijd kunnen we twee nieuwe boeken presenteren.

Op de eerste plaats een nieuw ‘klein’ boekje uit de serie “Een cursus in wonderen in de praktijk” van Kenneth Wapnick met als titel “Vorm versus inhoud: seks en geld”.
Het tweede nieuwe boek is een verrassing: “Wonderen of waan. Een gids over concepten in Een cursus in wonderen”, geschreven door Jan-Willem van Aalst.
Je kunt alles over deze twee boeken lezen in de nieuwe webwinkel.
Beide uitgaven zijn vanaf 17 augustus verkrijgbaar, maar nu al reeds te bestellen.

Op de planning staat voor voorjaar 2017 een ander Kenneth Wapnick boekje: “De 50 wonderprincipes, van Een cursus in wonderen”, en de vertalers André Uittenbogert en Do van der Steen kijken alweer uit naar de twee volgende boeken van Kenneth Wapnick om te vertalen: “The Healing Power of Kindness Volume One, Releasing Judgment” en “Volume two, Forgiving Our Limitations”.

Nog een speciale vermelding over de achtergrond die is gebruikt voor de website; we hebben toestemming gekregen van kunstschilder Jan Westerhof om zijn schilderij “On This Side Of The Vail” te gebruiken daarvoor.

Kijk maar eens rond op onze nieuwe website

Annelies Ekeler,
uitgever

 

Phone: 035-6032978
KvK: 32169603
3760 DB Soest
Postbus 3086