Hoe het gaat

Misschien zijn er mensen die zich afvragen hoe het met uitgeverij Inner Peace Publications gaat. Een vraag die ik als binnenkomertje gebruik om te vertellen dat het goed gaat. Momenteel zijn de vertalers druk met de vertaling van “Form Versus Content. Sex and Money” van Kenneth Wapnick. Het proces bevindt zich in het stadium van het corrigeren van de vertaling en zal daarna gereed zijn om naar de opmaak te gaan en daarna naar de drukker.
Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de vertaling van “The 50 Miracle Principles of A Course in Miracles”, van Kenneth Wapnick.
Voor volgend jaar staat de vertaling van “The Healing Power of Kindness. Volume one and two” van Kenneth Wapnick in de planning.
Ik onthoud mij liever van het precies noemen van een datum van verschijning. De vertalers doen hun vertaalwerk naast hun dagelijkse banen en kunnen er niet fulltime aan werken.
Ik zeg dan ook altijd de boeken zijn klaar als ze klaar zijn niet eerder en niet later, altijd precies op tijd wink emoticon

Ondertussen zijn alle titels die IPP heeft uitgebracht nog op voorraad.
Het zijn stuk voor stuk boeken die niet gedateerd zullen raken en door hun tijdloosheid altijd behulpzaam zullen blijven voor iedere denkgeest die er klaar voor is verder te kijken dan z’n ego neusje lang is.

 

Zie onze boekenwinkel:
https://innerpeacepublications.nl/index.php?

 

Annelies Ekeler

 

Phone: 035-6032978
KvK: 32169603
3760 DB Soest
Postbus 3086