Een nieuw jaar

Een nieuw jaar

?

Met veel enthousiasme, vertrouwen en overgave vierden we in 2010 de geboorte van uitgeverij Inner Peace publications. 
Op 27 juni vond de presentatie plaats en mochten we de eerste uitgave van IPP, Ontwaken in liefde Het spirituele pad van Een cursus in wonderen door Margot Krikhaar, aan de wereld voorstellen.

?

Nu – aan het begin van 2011 – mogen wij de komst van een tweede boek, Inleiding tot Een cursus in wonderen, aankondigen. 
Het betreft een geheel nieuw geredigeerde uitgave van het in 1998 onder deze titel uitgekomen boek van Kenneth Wapnick.

?

De vorige uitgave dateerde van v??r de Nederlandse Cursusvertaling, waardoor de vertaling van citaten en begrippen niet altijd dezelfde was als in de Nederlandse editie van de Cursus. Deze nieuwe uitgave is consistent gemaakt aan de laatste Engelstalige uitgave, en aan de laatste (8ste) editie van Een cursus in wonderen. Hij is voorzien van een nieuw voorwoord en heeft een geheel nieuw uiterlijk.

?

Deze nieuwe druk is een absolute aanrader voor iedereen die met Een cursus in wonderen in aanraking komt en er meer over wil weten, alvorens aan het imposante boek zelf te beginnen. Daarnaast is het een helder naslagwerk voor wie behoefte heeft aan een kernachtige samenvatting van de Cursus. Kortom, een waardige vervanger van een zeer behulpzaam boekje.

(Verwacht februari/maart 2011.)

?

Met deze blije aankondiging zien wij het nieuwe jaar samen met u vol vertrouwen tegemoet.
Onze intentie blijft om op deze manier behulpzaam te kunnen zijn bij het verspreiden van de boodschap van Een cursus in wonderen.
 
Annelies Ekeler
Uitgever 
 

?

IPP wenst iedereen een wondervol

 
 

?Maak dit jaar anders door het helemaal hetzelfde te maken. En laat al je relaties voor jou heilig worden gemaakt. Dit is onze wil. Amen?

(T15.XI.10:11-14).

 

Phone: 035-6032978
KvK: 32169603
3760 DB Soest
Postbus 3086